Klub MindDog

Klub MindDog

Klub MindDog er vores nye platform til dig, som ønsker et fælles forum indenfor hundetræning, hvor alle typer af hundefører kan finde fælles fodslag.

Denne platform er kun for medlemmer, så du ikke skal udfordres helt offentligt og åbenlyst med dine spørgsmål og søgen efter hjælp til din hundetræning.

Her kan du vende spørgsmål og træningstekniske ting, som du har brug for i din træning sammen med din hund. Står du midt i din træning er hjælpen aldrig mere end et par klik væk.

Du vil her få fri adgang til vores nyeste træningstekniske værktøjer, samt de Podcasts, som vi løbende ligger ud som støtte.

Medlemskabspris

Det koster dig kun kr. 50,00 pr. måned*

*Se i øvrigt medlemsbetingelserne

Medlemsbetingelser

10% rabat på MindDog Hundefører Weekenden, samt gratis deltagelse på den årlige Klub MindDog dag kræver minimum 6 måneders samlede medlemskab.

Vi forbeholder os retten til at slette medlemmer fra Klub MindDog på Facebook uden varsel, hvis deres betalingsforpligtigelse ikke er overholdt.

Klub MindDog har og ejer alle rettigheder til de leverede digitale produkter og alt materiale, som trykte og digitale inkl. podcasts.

Klub MindDog’s produkter og materialer er til personlig brug for medlemmer, skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjeperson.

Dertil er MindDog’s normale handel- og betalingsbetingelser gældende.

Velkommen til Klub MindDog!

Hvad får du ud af dit medlemskab af Klub MindDog?

Fri benyttelse af vores kompetencer indenfor hundetræning via en Facebook gruppe kun for Klub MindDog medlemmer.

Din egen personlige Coach / mentaltræner er kun et klik væk.

Et stærkt forum, hvor alle er lige helt uden fordomme m.m.

10 % rabat som deltager på MindDog’s Hundefører Weekend*

En årlig Klub MindDog Dag*, hvor vi alle samles, og du vil høre om det sidste nye indenfor hundetræning, og dertil kigger vi på nogle af de øvelser, som du ønsker hjælp til.

Ærligt og spændende foredrag om hvordan din hund kan opleve din træning og evt. konkurrence forløb.

10% rabat på enetimer samt kursusforløb*

TRÆNING HOS OS ER IKKE KUN TRÆNING- DET ER OGSÅ UDVIKLING AF DIG OG DIN HUND!